Τηλ: 216 93.90.222Κιν: 698 99.13.528Email: info@panosbedstory.gr

Προφίλ

Από το 1936 μέχρι και σήμερα, πιστοί στην παράδοση και στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, σχεδιάζοντας το μέλλον, προωθούμε ιδέες και λύσεις για τη δημιουργία ενός ιδανικού χώρου.Τα παιδικά μου χρόνια χαρακτηρίζονται από τα καλοκαίρια που περνούσα πλάι στον παππού μου, Αντώνη Πάνο. Η μυρωδιά του κομμένου ξύλου, ο ήχος των μηχανών και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, στιγμάτισαν τα καλοκαιρινά μου πρωινά. Αυτό ήταν το κίνητρο για να συνεχίσω και να εξελίξω την επιχείρηση που ξεκίνησε με τόσο κόπο και μεράκι ο προπάππους μου.
Σήμερα, λαμβάνοντας τα ηνία η τέταρτη γενιά κατασκευαστών και σε συνέχεια της αμοιβαίας σχέσης- εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας, αποφασίσαμε να εξειδικεύσουμε τις δραστηριότητες μας  και να ιδρύσουμε το πρώτο κατάστημα στρωμάτων και προϊόντων ύπνου.

Το κατάστημα  διαθέτει συλλογή στρωμάτων των εταιριών Linea Strom και Elite Strom, κρεβατιών, μαξιλαριών και σεντονιών  καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας.

Η μοναδικότητα του καταστήματός μας είναι ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει και να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κορυφαίες εταιρίες στρωμάτων και ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία ντυμμένων κρεβατιών της εταιριάς Πάνος Bedstory  στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς .Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει και  να λύσει όλες σας τις απορίες.καθοδηγώντας σας,στην καταλληλότερη  επιλογή στρώματος και κρεβατιού που πραγματικά σας ταιριάζει.

 

Με εκτίμηση,
Αντώνιος Πάνος

upografi